Over ons

De Vriendt Sanitair & CV heeft reeds 10 jaar ervaring als loodgieter in de ruime omgeving van Antwerpen en schoolt zich steeds bij om bij te blijven met de moderne verwarmings- en installatietechnieken.
De Vriendt Sanitair & CV is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, maar daarnaast kan u in de regio Antwerpen bij hen terecht voor alles wat te maken heeft met sanitair & centrale verwarming (onderhoud, herstellingen, renovatie en nieuwbouw).

Daarnaast kan u ook bij hen terecht voor het installeren, keuren en onderhouden van verwarmingsketels. De Vriendt Sanitair & CV heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van o.a. ATAG-verwarmingsketel en is dan ook trotste Select-dealer voor Schoten en omstreken.

“ Als vakkundig loodgieter & installateur sta ik in voor het plaatsen van CV ketels, radiatoren, boilers, wc’s, lavabo’s, … Samen gaan we aan de slag om uw droombadkamer samen te stellen. Ik kom graag ter plekke bij u, we doorspreken, meten en ontwerpen samen. Ik bezorg u weergave van uw nieuwe badkamer en een gedetailleerde offerte, zodat u een realistisch beeld heeft van de renovatiewerken.

Wat doe ik zoal?

  • Badkamerrenovaties
  • Sanitair
  • Centrale verwarming
  • Installatie, keuring en onderhoud van verwarmingsketel “

Hebt u vragen? Aarzel niet en contacteer mij vandaag nog!