Badkamerrenovaties

Badkamerrenovatie Antwerpen

De Vriendt Sanitair & CV verzorgt zowel grote als kleine badkamerrenovaties. Graag een volledige badkamerrenovatie of enkel uw bad vervangen door een inloopdouche?

Voor een betaalbare badkamerrenovatie, bent u bij
De Vriendt Sanitair & CV aan het goede adres!

Betaalbare Badkamerrenovatie Antwerpen

Is uw bad kapot? Een nieuwe inloop douche installeren? Een nieuwe kraan of toilet in uw badkamer? Wij hebben jaren ervaring en weten als geen ander hoe alles correct te installeren.

Een heerlijk bad of douche nemen, het zijn de zaligste momenten van de dag. En dan is het uiteraard erg vervelend als u een kapotte douche, een lekkend bad of kapotte douchetegels hebt.

Een badkamerrenovatie hoeft niet duur te zijn! Richt uw badkamer in zoals u het wenst aan een professionele kwaliteit en een scherpe prijsGrote of kleine renovatieherstelling of vervanging van materiaal!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte.

Heeft u een specialist nodig voor uw badkamerrenovatie? U kan op ons rekenen voor een volledige of gedeeltelijke badkamerrenovatie. U kiest het materiaal en de badkamer van uw dromen. Wij installeren alles!

Een greep uit de mogelijke werken die wij u aanbieden: plaatsen van badkamers, vloertegels plaatsen, wandtegels plaatsen, lavabo’s plaatsen, douche’s plaatsen, kraanwerk, sanitair maar ook ventilatie en verlichting.